Süpürge Modelini Belirle

24-11-2021 23:44
Süpürge Modelini Belirle
Eğer robot süpürge alacaksanız, uzun süreli bir kullanım istiyorsanız her elektronik eşya gibi bakım onarım yapma durumunuz var. Burada öncelikle aldığınız ürünün kullanma kılavuzunu okuyarak bilgi sahibi olmanız gerekiyor. 
 
Peki, robot süpürge temizliği nasıl yapılır? Bunun için önerilen, birkaç kullanımda bir filtreyi temizlemeniz. Bu sayı birkaç düzine olduğunda ise filtre değişimi yapmanız tavsiye edilir. 

Robotun fırça rulosunu temizleme esnasında, buraya sarılmış saçları kesebilirsiniz. Tekerlek, yan fırçalar ve fırça rulosu üzerinde gördüğünüz yatakları da birkaç haftada bir kez olmak kaydıyla temizlemeniz yeterli olacak.

Bundan sonra kullanım kılavuzuna bakarsanız, burada temizleme için bazı aşamaların olduğu da görebilirsiniz. Özellikle sensörler temizlenirken, bu aşamalara uymak oldukça önemli. Eğer temizleme esnasında ulaşamadığınız noktalar varsa ve buralarda toz görünüyorsa, buraya hava tutarak bunları giderebilirsiniz.

Peki doğru yedek parçayı nasıl alacaksınız? 
 
Her süpürgeye ait bir model numarası bulunmaktadır. Pek bir anlam ifade etmeyen bu model numaraları yedek parça alımında hayat kurtarmaktadır. Örneğin Xiaomi Vacuum Mop 1C robot için model numarası STYTJ01ZHM iken Xiaomi Vacuum Mop Pro robot için STYTJ01YM dir. Ürün isimleri çok benzerlik gösteren hatta aynı olup sadece bir kelimenin farklı olduğu modeller bulunmaktadır. Bu durumda ürünü alacağımız firma ile model numarasını teyit ederek doğru ürünü tek seferde alabilirsiniz.
 
Robot süpürgeler için model numarası ürünün altında bulunan etikette yazmaktadır.
 
Xiaomi Robot Vacuums Comparison Chart: 1T, Mi Robot, MiJia 1S, Mi Robot-Vacuum Mop P (STYJ02YM), MiJia 1C, MiJia G1
 
Eğer robotun altındaki etiket okunamaz veya kayıp ise ürünün kullanım kılavuzunda aynı model numarasını bulmaya çalışınız. Eğer buna da ulaşamıyor iseniz ürününüzün ayrıntılı resmini her zaman siparis@volhauz.com adresine ileterek destek alabilirsiniz.
 
Dik süpürgeler için model numarasının yazdığı etiket uzatma borusunun girişinde önce yer almaktadır.
 
Bu model numaranın kontrolü yapılıp ondan sonra yedek parça arayışına başlamanız için için daha pratik olacaktır.

Обзор Mijia Handheld Vacuum Сleaner. Топовый пылесос за $200
 
Bazı Süpürge modelleri ile çok belirgin isimlere sahiptir. Örneğin V7 , V11, VC20 , 600 Serisi vb. gibi. Bu süpürge modelleri için süpürge ismi ile arama yapmanız yeterli olacaktır.
 
The 7 Best Handheld Vacuums - Black Friday 2021: Reviews - RTINGS.com
 
 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.