Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Modelleri Için Tetik Kilidi / Güç Düğmesi Kilidi

%47
159,00 TL
299,00 TL
Marka
Stok Kodu
2040081
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
249,17 TL + KDV
19,24 TL den başlayan taksitlerle!
Ürün Paylaş :

Ürün içeriği: 1 Adet tetik kilidi Dyson Elektrikli Süpürge için Tetik Kilidi, Güç Düğmesi Kilidi Aksesuarları

1. Düğme kilidi, elektrikli süpürgeyi kolayca ve rahatça kullanabilen elektrikli süpürgenin güç düğmesine takılıdır. süpürürken düğmeye basmaya gerek kalmaz ve parmaklar artık incinmez.

2. Çalıştırmak için sağ işaret parmağının düğme kafasına basın ve kapatmak için sağ başparmağın başka bir konumunda düğme koluna basın. operasyon basit ve çok uygun.

3. Kurulum basit ve kullanışlıdır, kurulumu tamamlamak sadece birkaç saniye sürer.

4. Güç düğmesi kilidinin tasarımı ve rengi, elektrikli süpürgeyle mükemmel bir şekilde eşleşir ve elektrikli süpürgenin güzel ve cömert bir parçası olduğunu düşünmenizi sağlar.

5. Daha rahat ve verimli temizlemeye yardımcı olan tetik kilidi elektrikli süpürgeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

Filterhauz marka yedek parçalar ile süpürgeniz her zaman koruma altındadır. Filterhauz markası süpürgenizin performansını yükseltirken uzun ömürlü bir kullanım garanti eder. Endüstri standarlarında kaliteli ithal ürünler süpürgenize tam uyum sağlar ve her daim ithalatçı güvencesi altındadır. Süpürge modelinizi süpürgenizin altında veya kapak içinde yazan etiketten kontrol edin. Emin olamaz iseniz lütfen bizle iletişime geçiniz.

Süpürge modelinizi bulmanız konusunda ekibimiz yardımcı olacaktır. Bu yedek parçanın uyumlu olduğu model: Dyson V6 V7 V8 V10 V11 V15

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Modelleri Için Tetik Kilidi / Güç Düğmesi Kilidi Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Modelleri Için Tetik Kilidi / Güç Düğmesi Kilidi 2040081
Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Modelleri Için Tetik Kilidi / Güç Düğmesi Kilidi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.